Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem! Van egy 3 éves kan golden retriever kutyuskám. Tegnap történt, hogy átsétáltam vele gy üres házba, már a kapunál nem akaródzott bejönni. Többször kellett szólnom neki jöjjön nyugodtan. bementünk a házba és pár perc elteltével arra lettem figyelmes, hogy izomrángása van, nem tudja koordinálni magát,aztán elfeküdt. Hátsó lábaival kapálózott, a mellső megfeszült, nyála csorgott ki de úgy láttam, hogy magánál volt. Ilyen sose volt még, vagy inkább fogalmazok úgy, h ez volt az első amit láttam. Nagyon megijedtem. Hivtam az állatorvost, azt mondta nem kell megijedni el fog múlni epilepsziás rohama van. Nem értem mitől lehetett ez, sose volt még erre példa. Olvastam, hogy van olyan , hogy epileptiform roham ami ugyanaz mint az epilepsziás roham, gyakran össze is tévesztik vele. Lehet az volt az? este szoktam vinni sétálni, most du. volt, azon helyen még nem járt egyszer sem. Lehet megijedt? Sokkot kaphatott? Ha ez epilepszia akkor most már mindig gyógyszert kell szednie? És melyik a legjobb gyógyszer rá? Válaszát nagyon köszönöm!!! Anikó

2015.05.24

Állatorvos

Attól, hogy egy egészséges kutya megijed, nem kap görcsrohamot. Vigye orvoshoz a kutyát és a vizsgálatok segítségével zárják ki azokat a betegségeket, amelyek az epilepszián kívül görcsrohamot okozhatnak. Hasznos, ha a kutyát elviszi egy neurológiai szakrendelésre (pl.: Dr. Csébi Péter). Azt, hogy milyen gyógyszerre van szükség a rohamok gyakorisága és az epilepszia típusa határozza meg. Van olyan állatorvos, aki epilepsziás betegek ellátására szakosodott, ő Dr. Kiss Gabriella.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem