Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!

Azért fordulok Önökhöz, mert a cicám tegnap este kiszolgálta magát egy kis tálnyi sós földimogyoróval. Sajnos az én figyelmetlenségem, hogy elől hagytam, de tanultam belőle, viszont a cica még reggel is hányt, azóta pedig kedvetlen, s átaludta az egész napot, és ez aggaszt, nem jellemző rá. Lehet esetleg komolyabb baja, vagy csak azért lehet, mert még nem ürült ki teljesen a szervezetéből?
Vizet iszik rendesen, s azóta száraztápot adtam neki, jóízűen eszik.

Köszönöm a segítséget,
Tisztelettel;
Liza

2016.09.07

Állatorvos

Kedves Liza!

A földimogyoró nem kifejezetten mérgező macskák számára, de a magas zsír- és só tartalma okozhat problémát. Ha nem szűnnek meg a tünetei egy fél napon belül, és továbbra is hányna, mindenképpen menjenek el állatorvoshoz.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem