Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Ez év május 19-én pusztult el 13 év után a cicám. Borzasztó űrt hagyott maga után. Hogy lehet ezt feldolgozni? Másik cica jelenléte sírást vált ki belőlem, így másik cica vállalására nem is merek gondolni. Ha van valami ötlete, kérem írja meg. Köszönettel!

2011.10.25

Állatorvos
A szeretett állat elvesztése mindenki számára nagy trauma. Természetes dolog, hogy gyászol. Az ilyesmit csak az idő gyógyítja meg. Nem lesz hűtlen a cicájához, ha befogad egy másik macskát. Olyan sok segítségre szoruló állat van. Válasszon más típusú cicát, mint az elpusztult cicája és ne keresse Őt az új jövevényben. Biztosan sokat fog még sírni, de az új cica jelenléte biztosan jó hatással lesz Önre. Sajnos az állataink rövidebb életűek mint mi, ezen semmi nem változtathat, ezért aki őszintén tud szeretni egy állatot, annak bizony többször is meg kell birkóznia ezzel. Az életben azt hiszem pont azok a dolgok okozzák a legnagyobb örömet, amelyek a legnagyobb bánatot is. Ha a bánattól akarunk menekülni, akkor a legnagyobb örömöktől zárjuk el magunkat. Segítsen egy nehéz sorsú cicán és meglátja, hogy az emlékek is a maguk helyére kerülnek szép lassan. Az ittmaradottaknak bármilyen fájdalmas is, de megy tovább az életük.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem