Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Kb. 4 hónapos kiscica hasmenése nem szűnik! Napi 7X híg széklete van, mindent összepiszkít idebent. Utcáról lett befogadva 1 hete, azóta hasmenéses. Vér nincs benne, féreg se, barnás a széklet. Más tünet nincs, eszik, játszik. A doki adott 2 napig ferdocat-et pasztában, diarsanyl-t, legutóbb humapol szuszpenziót 2 napig, de nem szűnt semmit a baj! Most klion-t akar felírni. Tudom bélsárvizsgálat kellene, de az drága és messze nézik. Önök mivel kezelnék? Hátha van ötletük, mi lehet ez? Köszönöm!

2015.11.22

Állatorvos

A Klion egy olyan gyógyszer, ami sok esetben hatékony ilyen tüneteknél, mindenképpen érdemes megpróbálni. Én a Stomorgyl tablettát (az egyik hatóanyaga megegyezik a a Klion tablettáéval) javaslom általában, mert azt kistestű állatoknak könnyebb adagolni. A Klion mellett figyeljenek, hogy eleget igyon az állat. Probiotikumot is mindenképpen javasolnék. Szerintem most konzervet és tasakos eledelt ne adjanak a cicának, csak jóminőségű kölyök szárazeledelt. Ha a kezelés nem hoz javulást, akkor mindenképpen csináltassanak bélsárvizsgálatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem