Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Német juhászkutyám/ 5 éves/ elvett a bevásárló táskámból k.10dkg darált diót neylon zacskóba kötve.sajnos az egészet gyakorlatilag egyben le is nyelte.Eszik iszik játszik, széklete is volt aznap és másnap is de a zacsi nem volt benne.Meddig kell aggódnom hogy gondot okozhat neki is mikor kell feltétlen orvoshoz vinnem?Amúgy lelkiismeretesen viszem őket mindig /van még egy kutyám/ de ő nem nagyon hagyja vizsgálni magát.Válaszát köszönöm

2016.01.21

Állatorvos

Addig kell figyelni, amíg a zacskó meg nem jelenik a bélsárban…Adjon a kutyának puha, rostdús ételeket, ha nem érzékeny az emésztőrendszere, akkor olajos halat. Ez azért jó, mert a terimés puha, síkos étel könnyebben magával sodorja az idegen anyagot. A gond az, hogy egy idegentest hosszabb ideig is benne maradhat a gyomorban, és az alkalmi hányáson kívül más panaszt nem okoz, de ha elindul a vékonybelek felé és ott elakad, akkor komoly problémák lehetnek. Amire figyeljen: hányás, akár csak heti 1-2 alkalommal, rendellenes alakú vagy állagú bélsár, nincs bélsár, hasi fájdalmak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem