Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Olyan gondom lenne,hogy kutyám /3 éves keverék/ többnyire konzervet eszik,ezért mindig a kedvencét vásároltam a Premiere konzervet szokásomhoz híven nagy tételben a havi adagját.Természetesen elolvastam,van e rajta feltüntetve tárolási hőmérséklet,de mivel semmi ilyen nem volt a dobozokon,nyugodtan az autómban hagytam. Már az első konzerv megevése után kutyámnak hasmenése lett,s hányt is…egész nap levert volt,hasmenéssel és hányással. Egy nap koplalás,majd száraz tápot evet kb egy hétig.Tegnap ismét kapott nagyon kevés konzervet,de az éjjel felkeltett nyüszörgött,s ismét hígat kakilt.Arra gondoltam a konzervek megromlottak….lehetséges ez? A száraz táptól semmi baja nem volt egész héten!

2016.09.12

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Egy napon hagyott autóban a hőmérséklet akár 60-80 fokra is felmehet kánikulában. Elképzelhető, hogy ez nem tett jót a konzerveknek, de az is lehet, hogy széria hiba. Inkább ne adjon neki többet , nehogy nagyobb baj legyen. Egyébként a fogai miatt is jobb lenne, ha nem pusztán konzervet enne kutya. A fő eleség legyen egy jó minőségű száraz táp, és ahhoz lehet konzervet, vagy bármilyen házi kosztot keverni. A konzervek nagy része víz, zsír és adalékanyag.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem