Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Törpe schnautzerünk van, a helybeli és a környékbeli állatorvosok egyöntetűen megállapították, hogy a szemein szürke hályog alakult ki, de ennek a gyógyítását, a műtétet nem vállalják. A kutyus 9. éves, a tenyésztő azt mondja, hogy az apjának is volt. Szeretnénk meggyógyíttatni, ezért kérem a tanácsát, hogy
mit javasol, miként kezdjünk hozzá! Nem tudjuk, hogy a műtéti beavatkozáson kívül lehetséges más módot is alkalmazni /pl.: lézeres eltávolítás/? Várom válaszát! Tisztelettel.

2011.02.08

Állatorvos
Azt javaslom, hogy vigyék el a kutyát egy szemészeti szakrendelésre. Ebben az életkorban szinte minden kutyánál kialakul egy időskori lencsehomály, ami nem okoz gondot az állatnak, ezért műteni sem szokták, de így vizsgálat nélkül sajnos nem tudom, ebben az esetben is erről van-e szó. Ez általában nem okoz tüneteket és az állat tájékozódását sem befolyásolja.
Vissza a kérdésekhez