EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Van egy 11 hónapos amstaff kan kutyám,és minden éjszaka arra kelek fel hogy nyüszít, ugrál álmában,rosszat álmodik. Probálom szépen felkelteni majd vissza fekszik aludni és minden kezdődik elölről.

Ha van valami javaslata hogy mit csináljak előre is köszönöm a válaszát!

Üdv Klaudia.

2015.11.30

Állatorvos

A kutyák is általában a nappali eseményeket dolgozzák fel éjszaka. Figyelje meg, hogy a nyugodtabb napok után is jelentkeznek-e ilyen intenzív álmok. Ahogy az emberek között, úgy a kutyák közül is léteznek sokat és intenzíven álmodók. A lefekvés körüli időben már ne hancúrozzon ugráljon a kutya, inkább simogassa, adjon neki rágcsálnivalót, hogy nyugodtan merüljön álomba. Próbálja meg, hogy nem kelti fel őt, az ilyen intenzív álmok az alvás egy bizonyos szakaszára jellemzőek. Nem biztos, hogy rosszat álmodik, lehet, hogy álmában vadászik, vagy éppen házat őriz…

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem