Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem!
Van egy több mint egy éves macskám, akinek a kutyám volt a pótanyukája. Az utóbbi napokban megint elkezdett cumizni és abban szeretnék segítséget kérni, hogy esetleg milyen módszerekkel lehet egy macskát leszoktatni a cumizásról, mert a kutyám most nem szól rá, hogy hagyja abba, mint legutóbb.
Köszönettel,
Morvai Andrea

2014.11.15

Állatorvos

Nem lehet, hogy a kutya álvemhes és van teje? Ebben az esetben egy időre különítse el az állatokat, mert a kutyának nem jó, ha fenntartja a szopással a tejtermelését. Ha a kutyának duzzadtak az emlői és sok teje van, akkor vigye orvoshoz, mert szükség lehet gyógyszeres elapasztásra. Az nem szerencsés, ha a macska szopik akkor, amikor a kutya gyógyszert szed. Ha nem tudják elkülöníteni az állatokat, akkor a kutyára tegyenek olyan ruhát, ami fedi az emlőket. Létezik Keserű spray is, ami nagyon kellemetlen ízű így ha befúj egy adott felületet, akkor a cicának nem lesz kedve azt a szájába venni. Az emlők területe érzékeny, ezért a sprayt csak akkor fújja oda, ha más megoldás nem vált be.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem