Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelettel azt szeretném megkérdezni, hogy az idős cicámnak nagyon nagy lett a hasa és kemény. Enni eszik, de inni nem nagyon. Mi itatjuk meg, ezenkívül ez a puffadás azután keletkezett, hogy kivették a begyulladt fogát. Mi történik a kedvencemmel?

2012.05.16

Állatorvos
A has megnövekedése sok minden miatt lehet (májelégtelenség, szívbetegség, daganatos megbetegedés miatt kiakuló keringési zavar stb.). Fontos információ lenne az is, hogy tud-e a cica székletet üríteni és ha igen, akkor milyet. Azt javaslom, hogy feltétlenül vigye orvoshoz a macskát, aki a hasüreg áttapintásával, szükség esetén ultrahangos vizsgálattal (esetleg vérvétellel) diagnózist tud hozni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem