Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelettel üdvözlöm. 5 éves ivartalanított kandúr és 2 éves ivartalanított nőstény birman cicám van. Mindkettő vidám, játékos volt, azonban a kandúrnál ez megváltozott pár hónapja.”Lusta” lett, nem játszik, egész nap alszik.Étvágya van, semmilyen, betegségre utaló jelet nem észlelünk laikus gazdaként. Mégsem tetszik ez, egész más viselkedés a korábbiakhoz képest.
Válaszát előre is köszönöm.

2014.06.07

Állatorvos

Ilyen esetben mindenképpen hasznos lenne egy kivizsgálás a biztonság kedvéért. Az, hogy alapvetően megváltozik egy állat viselkedése mindenképpen odafigyelést igényel. Ennyi információból azonban nem lehet megmondani, hogy mi lehet a baj. Érdemes lenne egy vérvizsgálatot végezni (hormonális probléma?) és meg kellene vizsgálni a cica izületeit is, hogy nincsen-e esetleg fájdalma bizonyos mozdulatoknál. Természetesen a vizsgáló állatorvos majd sokkal többet tud mondani.

Vissza a kérdésekhez