EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelettel!

Szeretnék érdeklődni, hogy nekünk egy kaukázusi juhászkutyánk van. Sajnos jelenleg van egy betegsége ami miatt gömök jöttek a testére. Ahhoz hogy ezeket a gömököt tudjuk kezelni a gyógyszerrel le kellene az adott helyen vágni a szőrét, hogy a pezsegtető hatásos legyen. Szeretnék érdeklődni, hogy tud e ajánlani valamilyen nyugtatót arra hogy addig legalább egy kis bódult állapotba kerüljön, míg ezt elvégezzük rajta.

Válaszát előre is köszönöm.

2016.06.30

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Létezik egy bódító szer,Sedalin paszta a neve, ami a nyíráshoz kellő bódulatot ad, de nagyon óvatosan alkalmazzák, és nehogy napon hagyják utána a kutyát mert a hőháztartást kikapcsolja és így könnyebben hőgutát kaphatnak a kutyák. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem