EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Àllatorvos!
Kutyám gerinc (csontösszenövès); tèrdszalagszakadás miatti fàjdalommal küzd valamint neurológiai problèmài is vannak. A szteroid kúra addig segìtett amìg tartott a fàjdalomcsillapìtó hatàsa.
Jelenleg nem szteroid tartalmú fàjdalomcsillapìtót kap ès milgammàt. ezek a gyógyszerek adhatóak napi szinten hosszú tàvon?
Àllatorvos javasolta hogy van egy fàjdalomcsillapìtó amit először kèthetente majd havonta kell adni, tudna erről bővebb informàciót mondani?
Köszönöm

2017.07.16

Állatorvos

A szteroidok a legerősebb fájdalomcsillapítók közé tartoznak. A térdszalagszakadást megműtötték? Nem szteroid gyulladáscsökkentőket lehet hosszú távon használni, de néha kell szüneteket tartani. Milgammát nyugodtan szedhet bármeddig. Mivel nem ír készítményt, csak feltételezem, hogy valószínűleg a Trocoxilról beszélt állatorvosa. Ennek alkalmazása előtt ki kell vizsgálni a kutyát, hogy nincsen-e olyan betegsége, ami miatt nem javasolt a gyógyszer alkalmazása. A másik dolog ami fontos, hogy a hosszútávú kezelés alatt is ellenőrizni kell bizonyos vérparamétereket és 7 egymást követő adagnál nem lehet többet alkalmazni, akkor szünetet kell tartani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem