Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos ! 9 hónapos Amerikai Akita kölyök kutyánk 4 hónapos kora óta Brit Premium Junior Large 15-kg-os száraz tápot eszik.Mindig jó étvággyal,szívesen ette,majd hogy nem falta be a tápot.Most viszont az új zsák megbontása után,nem igazán eszi meg,egy pár szemet elrágcsál,de mintha nem izlene neki.Minden mást megeszik,próbaként adtunk neki,konzervet,májkrémes kenyeret,házi kosztot mindent eszik,csak a tápot nem igazán.Teljesen egészséges a kutya,sokat mozog,széklete normális.Mi lehet az oka,mit lehet tenni? Köszönöm szives válaszát.Tisztelettel:Szemerédi István.

2017.09.14

Állatorvos

Első lépésként adják neki a tápot, majd ha nem eszi, akkor negyed óra múlva vegyék el és csak órák múlva kínálják újra. Ha éhes, akkor valószínűleg enni fog. Megpróbálhatják esetleg beáztatni a tápot, esetleg meglocsolhatják húsleves levével. Előfordulhat, hogy most más íze van…erre nehéz válaszolni. Azt is tehetik, hogy a konzervhez keveri a száraztápot. Próbálkozhatnak más típusú száraztáppal és ahhoz is hozzákeverhetik szép lassan. Arra kell vigyázni, hogy amennyiben a kutya mindig kap házi kosztot, akkor nem fogja megenni a szárazat.

Vissza a kérdésekhez