Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos! Köszönöm a válaszát,továbbra sem eszi meg a kutyám a Brit Premium tápot,segitségét kérném hogy milyen tápot vegyek a kutyának,9 hónapos ,amerikai akita kan,kertes házba tartott,kinti kutya.Köszönöm a válaszát.Tisztelettel:Szemerédi István

2017.09.17

Állatorvos

Bármelyik prémium nagytestű kutyának való táppal próbálkozhat. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Select Gold, Royal Canin, Hill’s, Eukanuba. Happy Dog, Purina ProPLan…Először a táp legkisebb kiszerelését vegye meg, hogy ha nem eszi a kutya, akkor ne maradjon meg. Ne legyen hirtelen tápváltás soha, mert az gyomor és bélrendszeri problémákat okozhat. Mindig kb. 1 hetes átmenettel váltson, úgy, hogy a megszokott ételhez egyre növekvő arányban keveri az újat, míg ezzel párhuzamosan a régi arányát csökkenti. Következetesnek kell lenni, mert ha a kutya mindig kap a szárazeledelen kívül mást, akkor nem fogja megenni…Ha a kutya egészséges, akkor enni fog, ne aggódjanak, ha kihagy egy étkezést.

Vissza a kérdésekhez