Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

Cicám időnként kicsit dülöngélve jár, a teste hátsó fele himbálózik járás közben. Állatorvosunk végigtapogatta, és megállapította, hogy elsősorban a csípője fáj, nyilván azért megy furcsán, hogy a fájós részt kímélje.
13 éves lakásban tartott cica, sérülése nincs, állatorvosunk szerint időskori porckopás, ízületi probléma okozza a fájdalmat.
Zöldkagyló szedését javasolta, ő konkrétan a Q-flexet ajánlotta.

Kérdéseim:
1. A leírás szerint a Q-flex verseny- és munkakutyáknak lett kifejlesztve, illetve idős kutyák is szedhetik. De nekem ugye cicám van. Szedheti ezt a készítményt idős cica?

2. Ha a Q-flex Ön szerint nem a legjobb, ön milyen zöldkagylókészítményt ajánlana idős cicának? Mindenképp olyat szeretnék, ami természetes alapanyagokból készül, nincs mellékhatása.

3. A zöldkagylón kívül lehet még valamivel javítani a macska állapotán?

Előre is nagyon köszönöm a választ.

2017.11.14

Állatorvos

Én a Synoquin EFA For Cats tablettát szoktam ajánlani ilyen esetekben. Nyilván állatorvosa azért ajánlotta a másik készítményt, mert neki azzal vannak jó tapasztalatai. Szükség lehet szerintem fájdalomcsillapítóra is. Mindenképpen macskáknak való készítményt ajánlanék. Ha pontosabban tudni akarjuk, hogy mi a probléma, ahhoz ortopédiai-neurológiai vizsgálatra lenne szükség (esetleg röntgen felvételre). Jó szakembereket talál a www.kisallatortopedia.hu oldalon.

Vissza a kérdésekhez