EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

Van egy Ragdoll cicám aki 4 hónapos 2 hete vásároltam törzskönyvel negatív tesztekkel viszont pár napja megy a hasa cicakaját igaz más fajtát kap mivel nem tudtam mèg beszerezni amilyet eddig evett de sem láz sem más baj nincs jó kedvű játèkos. Lehet attól a hasmenés ha igen akkor mit tehetek? Termèszetesen jövőhèten viszem Állatorvoshoz.

Válaszát Köszönöm!

2017.12.01

Állatorvos

Hasmenést okozhat a hirtelen tápváltás. Adjon a cicának probiotikumot. Ha a hasmenés súlyosbodik, vagy más tünetek is jelentkeznek, akkor már hétvégén vigye orvoshoz a cicát. Az is lehet, hogy az új tápra érzékeny. Gondolom féreghajtót kapott a tenyésztőnél, de ha nem, akkor arra is feltétlenül  szükség van.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem