Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!
Volt egy kutyusunk 13 eves nèmetjuhasz keverèk szuka 30kg kb.a napokban sajnos elpusztult.
Az lenne a kèrdèsem, hogy ha Meloxep 15 mg tablettàbol 6 napig szedett felet, az okozhatta -e a halàlàt? Allatorvos adta a hàtso làbaira mert nagyon összerogyott időnkènt neki. Ètvàgya volt mellette nem volt làzas sem. Nem hany vèreset, sem a szèklete nem volt vères. Nem köhögött..Előző napokban mielött elpusztult erősebb hasmozgàsa volt lègzèsekor. Lihegett nagyon… Mintha a szive akkoràkat ütne. Alig tudott arrèbb menni. Rögtön lefeküdt. Es habzsolta a vizet. Tavaly volt egy emlödaganata azt sikerült megoperàlni szèpen felgyogyult. Ilyen hirtelen egy joètvàgyu öreg kutyus elpusztulhat? Vagy az a meloxep volt a bünös? Esetleg sok volt a fel tabletta?

2018.05.22

Állatorvos

Látta állatorvos ezekben a napokban? A leírtak alapján a kutya nagyon rossz állapotban volt. Felmerül bennem az, hogy a kutya szívbeteg volt vagy a mája nem működött megfelelően. Sajnos ezt már nem fogjuk megtudni…Sajnos elpusztulhat ilyen hirtelen egy kutya, ha egy meglévő betegség hirtelen súlyosbodik.

Vissza a kérdésekhez