Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

A problémám a következő. 2 kutyámon A duoband 2 az 1 -ben bolha és kullancs írtó nyakörvet használom. Nagyon jól működik míg rajtuk van, nem találok bennük sem bolhát sem kullancsot. Viszont a 4 hónap leteltével a nyakörvet le kell venni róluk és csak 1 hónap pihentetés után szabad másikat felhelyezni. Na ez alatt az egy hónap alatt rengeteg kullancsot távolítok el belőlük. Mi a megoldás, hogyan tehetem őket védetté a pihentetés időszaka alatt is úgy hogy nem ártok az egészségüknek? Köszönöm a segítséget!

2015.07.02

Állatorvos

Vannak olyan nyakörvek, ahol ez a pihentetés nem szükséges és biztonságosan alkalmazhatók hosszú távon is (pl.: Foresto, Kiltix). Ha ragaszkodik ehhez a nyakörvhöz, akkor a pihentető hónapban alkalmazzon más típusú hatóanyagot tartalmazó cseppet (pl.: Frontline combo). Sajnos az nem lehet biztosan állítani, hogy a csepp ugyanolyan hatékony lesz, mint a nyakörv, abból is ki kell próbálni, hogy melyik válik be legjobban az ön kutyájánál.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem