EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos! 2 éves keverék lány kutyusom ivartalanítása óta elhízott. Egy hónapja DogChow light-ot eszik, de semmi változás.Mennyi idő kell,hogy látható legyen a súlyveszteség? Válaszát előre is köszönöm.

2011.04.29

Állatorvos
Az eredményes fogyókúra egy hónap alatt már látható súlyveszteséget okoz. A fokozatosság nagyon fontos, tehát jelentős túlsúly teljes leadásához akár több hónapra is szükség lehet. Nagyon fontos, hogy tartsa be a light tápon megadott etetési tanácsokat, mert ha túl sok ételt kap, akkor a csökkentett energiatartalmú eleségtől is el lehet hízni. Fontos ezen kívül a fokozatosan növekvő mennyiségű, rendszeres testmozgás. Az állat ételadagját soha ne csökkentse hirtelen, drasztikus mértékben. Irányadó, hogy kezdő lépésként először a megszokott mennyiség kb. 3/4 részét adja az állatnak. Fontos, hogy amennyiben jelentős túlsúlyról van szó, akkor érdemes vérvizsgálatot végezni a fogyókúra elkezdésekor, hogy a diéta során kell- e valamelyik szervrendszerre különös figyelmet fordítani (pl.:májvédelem).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem