Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos! A cicámon nemrégiben megjelent két sebféleség /száraz és kemény de azonos színű a szőrével, szürke, olyan mint az ekcéma vagy herpesz/, az egyik a szájánál, a másik a bal elülső lábán. Szerintem nem sérülés okozta. Mit tegyek? Van valami krém esetleg erre? Vagy inkább állatorvoshoz vigyem? Válaszát előre is köszönöm. Üdv, Klára.

2015.07.06

Állatorvos

Ilyesmit mindenképpen érdemes megmutatni állatorvosnak, mert vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mik ezek az elváltozások. Ha az orvos látja a szövetszaporulatokat, eldönti, hogy szükség van-e szövettani vizsgálatra, vagy inkább jóindulatú elváltozásra gondol és először tüneti kezelést alkalmaz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem