Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

A segítségét szeretném kérni!
Van egy 9éves tacskó kutyám,akivel 2napja voltam orvosnal a szeme miatt. 2éve elvittem egy specialistához,mert szürkehályogra gyanakodtam.Kiderült,hogy igazam volt és ekkor még kezdeti stádiumban volt.Azt mondta az orvos, hogy csak akkor lehet eltavolitani a halyogot ha mar teljesen kialakult ami 1-5ev lehet.Elvittem a kutyusom a megszokott orvosunkhoz aki azt állapította meg hogy szemlencse ficama van.Azt is mondta,hogy ez a műtét körülbelül 200.000Ft-ba is kerülhet és csak így tudnám megmentetni a szemét vagy pedig el kell távolítani azt szemet..A kérdésem az lenne,hogy tényleg ilyen árban vannak ezek a beavatkozasok? Ha megsem tudnam kifizetni,elhet a lutyam egy szemmel is teljes,boldog eletet? Es inkabb most tavolitassam el amig a szemnyomas nrm kovetkezik be? Tudna nekem ajánlani egy szemspecialistat?Az előzőjöz nem szeretnék visszamenni.
A válaszát előre is köszönöm szépen!
Minden jót!

2015.07.31

Állatorvos

Az árakról majd a szemész állatorvos nyújt tájékoztatást, de a szemészeti műtétek tényleg nem tartoznak a legolcsóbbak közé. Ha tényleg szemeltávolításra kerülne sor, akkor is nyugodjon meg, mert az állat alkalmazkodik ehhez és teljes értékű életet tud élni sok más sorstársával együtt. Neki nem kell vadásznia ahhoz, hogy élelemhez jusson, az Ön segítségével mindene meglesz, amire egy boldog fájdalommentes kutyaélethez szüksége van. Én a szemész specialisták közül nagyon jó szívvel ajánlom Dr. Szakmáry Katalint.

Vissza a kérdésekhez