Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos!Van egy mini yorkink,már eljutottunk odáig vele hogy a kutyapelenkára végzi a dolgát,de viszont most egy napja összevissza pisil és nem tudjuk az okát,ezért kérdezném önt esetleg van e valami ötlete hogy mi lehet a háttérben,előre is köszönöm figyelmét és várom mielöbbi válaszát tisztelettel Tünde.

2015.11.17

Állatorvos

Ha hirtelen változás áll be a vizeletürítési szokásokban, akkor mindenképpen tisztázni kell, hogy nincsen-e betegség a háttérben. A kistestű kutyák nagyon könnyen felfáznak a hideg időben. Tartsák meleg helyen a kutyát, csak rövid sétákra vigyék most, és akkor adjanak rá olyan ruhát, ami a hasát is védi. Ha a tünetek nem múlnak el 2-3 nap alatt, vagy más tünetek is jelentkeznek, akkor mindenképpen forduljanak állatorvoshoz ahová vigyenek magukkal vizeletmintát is. A vizeletet egy Betadine-oldattal áttörölt, kifőzött edénybe gyűjtsék, úgy, hogy amikor a kutya pisil, akkor aláteszik.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem