Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos! A teknősömnek (sárgafülü ékszerteknős, körülbelül 6éves lehet)nagyon fel van dagadva a szeme és már hetek óta nem akar semmit enni. Adtunk neki szemcseppet és hatásos is volt mert lejjebb ment a szeme és már probálja kinyitni, az egyiket ki is tudja nyitni…csak valami vastag fehér hártya befette a szemét és körülbelül úgy néz ki mint egy horror film szereplő. A családom aggodik hogy lehet hogy meg vakult, és minkét szeme nagyon vörös. Mit lehet tenni??
Előre köszönöm válaszát.

2015.12.25

Állatorvos

Sürgősen vigye orvoshoz az állatot. A leírtak súlyos ásványi anyag és vitaminhiányra utalnak, amelyek általában a helytelen táplálás következményei. Nagyon jó szakember a hüllők gyógyításának terén például Dr. Sátorhelyi Tamás. természetesen biztos diagnózist csak a vizsgálat után lehet mondani. Ha a teknős nem lát, akkor nem eszik. Próbáljanak egész (nem szárított)  csalihalat adni az állatnak, úgy, hogy egy csipesszel fogja és piszkálja az állat orrát vele, hátha kinyitja a száját. A halat mártsa ásványi anyag kiegészítőbe (Korvimin ZT Reptile por).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem