Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos! Van egy fél éves cicánk, aki nem teljesen szobatiszta. Kb. egy hónapig az volt, utána pedig 2-3 naponta odakakil, pisil a konyhába, illetve az alomtálca mellé. Attól tartok, hogy sosem fogja megtanulni csak az alomtálcát használni. Így viszont én nem szívesen tartanám meg lakásban. Már kétségbe vagyok esve. Minden tanácsot előre köszönök. Üdvözlettel, Borbála

2015.12.31

Állatorvos

Nagyon fontos, hogy az alomtálca mindig nagyon tiszta legyen. Tegyen ki több tálcát, és használjon többféle alomanyagot, hogy kiderüljön, hogy melyiket részesíti előnyben az állat. Lassan aktuálissá válik az ivartalanítás is, ami szintén segíthet akkor, ha jelölő viselkedés is van a háttérben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem