Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!
Nekem van egy 13 éves kan kutyám,aki tacskó és spániel keverék! De inkább tacskó ,mert hosszú a háta! Már 9 éves korától észre vettem,hogy az egyik vállában kopás van és a hátsó része is szokott remegni! De 3 napja ezelőtt csak feküdt és amelyik lába kopva van az neki begörcsölt és nagyon hangosan nyűszítet. Meg időnként köhög és zavaros a tekintete!(valamikor nem ismer fel) Hamar elfárad ,még akkor is ha izgatott! 2 napig nem evett és nem ivott és sétálni sem akart,ha nagy nehezen rá tudtam venni,akkor alíg jött vizelet a szervezetéből! Hagytam piheni és próbáltam bekenni a száját ,hogy onnan nyalja le legalább! Meg a szája sebes ,mivel hosszúkás pofája van!S hiába törlöm meg neki étkezés után,sebesedik! Időnként magának leszedi és úgy láttam néha le is nyeli! Nem tudom,hogy az mit jelent ,hogy feküdt és láttam,hogy nagyon nyalta a száját de vizet nem fogadott el!? a szemét ide oda forgatta,rossz volt látni! Tegnap óta valamitől elkezdett enni és inni is,oda figyelek ,hogy megfelelő mennyiséget adjak neki! Amit még észre vettem .hogy a végbél környéke ,ilyen fehéres ,nyálkásos. Széklete 2 napja van és szép barna színű! a vizelete meg erős sárga színű! Meg azt is észre vettem,hogy a pénisz környékén ki nőtt egy fekete szemölcsös hasonló valami! Az jelent valamit? vagy az öreg kutyáknál ez normális? Én szívelégtelenségre gondolok,az lehetséges? Köszönettel: Dócs Nikoletta

2016.05.12

Állatorvos

Kedves Nikoletta!

Mindenképpen állatorvoshoz kellene menni a kutyussal. Egy 13 éves kutyusnál rengeteg probléma lehet. Vesebetegségtől , szívproblémán át májelégtelenség , daganatos megbetegedések stb stb. Ahhoz , hogy kiderüljön, hogy mi az állat baja, vizsgálatokat kell végezni: vér-vizeletlabor, szív-és hasi ultrahang, mellkas rtg stb stb. a tünetek függvényében. Én erre nem tudok mit mondani látatlanban, minden vizsgálat nélkül. De persze lehet szívbetegség és még 100 másik is.

üdv

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem