EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos/nő!
Tegnap kaptam 1 vemhes nostenyt,elegge stresszes,fel tolem,korulbelul 18 orat toltott a gyoker alatt,ami normalis ha uj kornyezetbe otthonba kerul! Par oraja elo jott melegedni,van 1 himem 6 eves,egyeltalan nem agresziv,most is osszebujva sutkereznek,de mikor megmozdultam a szeken,mert a gepem a terrariu mmelett van ahgoy megmozdultam elfutott a gyoker ala,utanna ismet elojott,es ismet sietve tavozott,felugrott a gyokerre,10 percel kesobb hanyt,nagyon ideges volt,mostmar nyugodt,nem fel,szepen megnyugodott!
En a stresszre tippelek,mert a stressz okozhat a hulloknel hanyast!
A valaszt elore is koszonom!

2016.05.17

Állatorvos

Kedves Gazdi! Azt nem írta le milyen fajt kapott, így még nehezebb a dolgom, de ha nem bágyadt az állat, kifejezetten fél, és megviseltnek látszik a környezetváltozás miatt akkor 1 max 2 hányás belefér. Ha többször fordulna elő, nem enne, és bágyadtabbnak is tűnik, összefüggésben lehet a vemhességével is, ezért akkor mindenképpen vigye hüllőkkel foglalkozó specialistához (pl dr Sátorhelyi Tamás).

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem