Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos! Olyan problémánk van, hogy most születtek 2 hete kiscicák. Összesen 4-en vannak. Az cicánk a szülés előtt az alomba végezte mindig a dolgát. Szokott kijárni, terhesség előtt kint is végezte a dolgát. De most egyszerűen a kiscicák születése után minden hova kakil a macskánk, az alomba is, az ágy alá, dobozba és még sorolhatnánk. A cica széklete ilyenkor híg és kemény között van. Nem tudom, hogy köze van -e ahhoz, hogy az egyik kiscica ami született a lábfejét elvesztette mivel nem vettük észre a születésénél, hogy a lábára tekeredett a köldök zsinór. A lába most egészséges, a csonk szépen beforrt és használja is a lábát. Nem lehet, hogy a macskánk a kiscica miatt ilyen? Előre is köszönöm a válaszát

2016.06.07

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Elképzelhető, hogy van valami enyhe fertőzése az anyacicának, és azért nem normális se a széklete, se pedig a hely ahova végzi a dolgát. Próbáljanak adni neki egy jó minőségű probiotikumot egy hétig (pl Florentero), ha súlyosabb lesz az állapota, akkor pedig az állatorvosi vizsgálat elengedhetetlen. Féreghajtás mindenképpen csináljanak az anyacicának és a kicsiknek is.A pici sajnos lehetséges, hogy el fogja a későbbiekben veszíteni a lábát, mert ha nincs talppárnája, az a láb állandóan ki fog sebesedni, és ha nem amputáltatják le, vérmérgezési forrás lehet.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem