EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos, 8 éves labrador kutyámnak állandóan megy a hasa! Nagyon híg a széklete, Darlingot eszik és házi kosztot. Váltsak drágább tápra? Segítségét köszönöm.

2011.04.08

Állatorvos
Igen, első lépésként indokolt lenne a tápváltás, ha a kutya amúgy aktív, jó étvágyú. Érdemes olyan prémium tápot választani, aminek összetevőivel a kutya korábban nem találkozott. Ha a hasmenés a tápváltás után sem múlik el, akkor érdemes bélsárvizsgálatot végezni (mikrobiológiai, parazitológiai és emésztőképesség vizsgálat), illetve indokolt lehet egy vérvétel is a szervfunkciók ellenőrzése céljából. A hasmenés hátterében a táplálékallergián kívül számos belgyógyászati betegség állhat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem