Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos ! A Következő kérdésben szeretném a segitségét kérni.Van egy 5 hónapos amerikai akita kan kölyök kutyánk,Brit Premium Large tápot eszik.Kell-e adni neki valami csonterősitő tablettát?Sok eltérő véleményt olvastam erről.Az állatorvosunk a Lavet csonterősitő tabletátt javasolta.Vettem is,de hát azt irják hogy kölyök kutyának 2-3/kg 1 tabletta,a mi kutyánk 27 kg,akkor neki 9 db tabletta kellene? Ha igen,akkor mennyi ideig kell adni neki,kell-e szünetet tartani az adagolás között,mennyi idős koráig kell adni? Illetve ön milyen csonterősitő tablettát javasolna.Segitségét köszönöm! Tisztelettel:Szemerédi István

2017.05.11

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha a kutyus prémium minőségű eledelt kap és jutalomfalatban sem kap túl sok energiát pluszban (egyáltalán nem javaslom, hogy túl sok zsíros, magas energia tartalmú jutalomfalatot kapjon, legfeljebb a napi adagjának egy részét kapja meg jutalomfalatként vagy kevés főtt csirkemellet kockázva) akkor nem szoktam javasolni a kiegészítő csonterősítőt. Ez a fajta 50-60 kg is lehet akár, ezért javaslom a kölyökkutyát semmiképpen ne etessék túl. Egészséges fajtáról van szó. Mozogjon, amennyit szeretne, de ne erőltessék meg. Ne lépcsőzzön, ne futtassák kifáradásig. Biztosítsanak neki árnyékot, hűvöset, mert a meleget nem bírják.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem