Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

Kullancs és bolha ellen szeretnék valami hatásos szert a kiskutyámnak (5 hónapos őzpincser), sok cseppet és nyakörvet ismerek amit egyesek dicsértek, másoknak azonban nem vált be. Napokban egy kutyatulajdonos az Expot cseppet ajánlotta, azonban ezt nem ismerem és nem szeretnék kísérletezni. Ön tud e valamit erről a termékről, vagy mit ajánl? Előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Anna

2014.07.11

Állatorvos

Rengeteg termék van forgalomban, nem létezik olyan, amivel mindenki elégedett lenne, és sajnos egyik szer sem biztosíthat 100%-os védelmet. Vannak olyan szerek, amelyek egyes állatoknál beválnak, míg másoknál nem bizonyulnak olyan hatékonynak. A nagy választékból mindenkinek meg kell találnia a számára optimálisat. Az Exspot cseppekkel sokan meg vannak elégedve, ezért nyugodtan kipróbálhatja. Van olyan kutya, amelyiknél helyi irritációt okoz a csepp, de ez más készítményeknél is előfordul. Felsorolok még olyan készítményeket, amelyekkel kapcsolatban sokaknak jó tapasztalatuk van (a teljesség igénye nélkül): Vectra 3D cseppek, Advantix, Practic, Duowin, Foresto, Kiltix.

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem