Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos!
Az lenne a kérdésem, hogy a kutyusoknak (yorki) van e valamilyen termék allergia ellen? Amióta a nyárfa virágzik prüszkölnek szegénykéim és így nem élvezetes számukra a jó idő illetve a séta 🙁

2017.05.12

Állatorvos

Kedves Gazdi! Kaphatnak a kutyusok béres cseppet, immunovetet. Javaslom séta után enyhén nedves ruhával törölje át a pofájukat, hogy a pollent eltávolítsa. Próbálják kerülni a nyárfás helyeket. A megfelelő módja egyébként egy teljeskörű allergiavizsgálat volna, ahol számos allergénre vizsgálják a kutyusokat. Amennyiben a tünetek súlyosbodnak, vagy a kutyusoknak nagyon elviselhetetlen, akkor bizony állatorvoshoz kell menni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem