Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!
Április elején mentett cicacsaládnak nyújtottam menedéket. Az anyacicát elvittem állatorvoshoz és negatívak lettek a leletei, ami nagy öröm, egészséges. A kicsinyei közül ketten élnek és most 5 és fél hetesek. Már tudnak enni egyedül nedves és száraz tápot is, de még szopnak is. A kérdésem a szobatisztaságukkal és az oltásokkal kapcsolatos. Mikor kezdhetem el alomra szoktatni őket és mikor szükséges elvinnem őket beoltatni? Sajnos mind a három macska nem maradhat nálam, így majd gazdikeresők lesznek 10-12 hetes korukban. Köszönöm előre is válaszát: Emőke

2017.05.16

Állatorvos

Kedves Gazdi! Az alomra szoktatást már elkezdheti, főleg, hogy a mama cica is alomba végzi a dolgát, majd utánozni fogják. A három cicának 4 alomra van szüksége.  Az oltási sort 6-8 hetes korban kell megkezdeni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem