EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos.10 éves westi kutyusomrol kiderült hogy cukor beteg.18 volt a cukor .Két egység inzulint kap reggel és este diétás tápot evett a cukor 2.4 lét inzulin elött az állatorvos vissza állította a rendes tápra és kapja tovább az inzulint.A cukor most inzulin ellöt9.5 lét .Ehet egy cukros kutya rendes tápot?Mit csináljunk?A válaszát elöret is köszönöm.

2017.07.06

Állatorvos

Az inzulin mennyiségének beállítása egy nagyon fontos dolog. Több méréssel lehet csak megfelelően elvégezni. Egy cukorbeteg kutyának lehetőség szerint diétás tápot kell ennie. Beszéljen állatorvosával az etetések számáról, a megfelelő diétáról és az inzulin mennyiségének finomhangolásáról.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem