Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos szakértő! 7éves kan kutyám 2 éve, ha nem vagyok itthon, akkor jelöl. Addig sosem csinált ilyet. Mi lehet az oka? Esetleg tudok-e valamit tenni ez ellen?

2011.04.23

Állatorvos
Először egy állatorvosi vizsgálatot javasolnék, hogy ellenőrizzék a herék állapotát. A jelölés territoriális viselkedés és ha nagyobb mennyiségű tesztoszteron termelődik az állat szervezetében, akkor felerősödhet ez a szokás. A megnövekedett tesztoszteron szintet okozhatja heredaganat. Érdemes vizeletvizsgálatot és vérvizsgálatot végezni, hogy kizárjuk a szervi okokat. Előfordulhat, hogy a kutya betegség miatt nem tudja már annyi ideig tartani a vizeletét amíg Ön távol van. Ha a vizelet az ajtó közelében van, akkor az azt valószínűsíti, hogy a kutya szertett volna kimenni, csak nem tudott. Ha más állat került Önökhöz, az szintén jelölést eredményezhet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem