Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos! Van egy 3 hónapos berni pásztor kutyám. Szeretném megkérdezni, lehet-e annak a következménye, hogy nem olyan fényes a kutya szőre, mint mikor megvettem, hogy beszórtam bolhaírtó porral? Válaszát várva, köszönettel és tisztelettel.

2011.10.19

Állatorvos
Igen, lehet. Azt javaslom, hogy por helyett használjon nyakra csöppenthető készítményeket, mert ezek használata egyrészt biztonságosabb, másrészt sokkal hatékonyabbak is. Azt javaslom, hogy fürdesse meg a kiskutyát jó minőségű hidratáló samponnal (pl.: Dermilen, Dermoscent, Lentiderm), majd 2 nap múlva tegye rá a cseppet. Ha a fürdetés ellenére is fakó marad a kutya, akkor a biztonság kedvéért keressen fel egy állatorvost.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem