EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

A szobacicám hátsó mancsain rettenetesen le vannak kopva a karmok. Lehet ettől valami baja? (Egyébként a macska egy fél éves kandúr, a legutóbbi alkalommal, amikor állatorvoshoz vittem, elfelejtettem ezt megkérdezni.)

Válaszát, tanácsait köszönöm!

2011.10.21

Állatorvos
A kopott karmok azt jelzik, hogy a kiscica sokat mozog. A karmok túlnövése szokott inkább panaszt okozni, olyan macskák esetében , akik egész nap csak fekszenek a lakásban. A hátsó karmok általában rövidebbek, mint az elsők. Amennyiben a cicának nincsen semmi panasza és láthatóan aktívan mászkál, akkor nem valószínű, hogy a lábain bármilyen rendellenesség lenne. Ha a karmok töredeznek, esetleg eltörnek vagy véreznek, akkor forduljon állatorvoshoz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem