Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!
Én most kaptam egy törpenyuszit.Megfigyeltem akkor, hogy picit folyt az orra,de 2 nap múlva elmúlt. Most megint folyik,de eszik,iszik rendesen és aktív. Annyi mindent olvastam a neten, és nem igazán tudom eldönteni, hogy komoly e a baj vagy annyira nem. Vigyem állatorvoshoz?
A választ előre is köszönöm.

2012.04.02

Állatorvos
Sajnos így a távolból én sem tudom megmondani, hogy mennyire súlyos a probléma. Nyulak esetében a légúti megbetegedések súlyosak is lehetnek. Igaz, hogy a komolyabb légúti megbetegedések bágyadsággal, levertséggel, étvágytalansággal és felerősödött légzési hangokkal járnak. Orrfolyást okozhat azonban a poros alom is. Szerintem a biztonság kedvéért vigye el állatorvoshoz, aki a vizsgálat után majd tényleg biztosat tud mondani a nyuszi állapotáról.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem