Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!
Ezidáig Scalibor nyakörvet hordott mind két kutyusunk.A nyakörv bevált ,egy darab kullancsot sem találtam bennük,de a nyakuk alsó részén bőrpírt és enyhe kopaszságot észleltem,mely ismereteim szerint allergiás reakció.
Fressnapf áruházban kapható Tickless ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék hatékonysága felől érdeklődnék ill.,hogy a lakásban is bekapcsolt állapotban kell- e hagyni a készüléket,vagy elég csak a séták,kirándulások során?Válaszát előre is köszönöm!

2012.04.05

Állatorvos
Az ultrahangos kullancsriaszó önmagában általában nem elegendő a kullancsok hatékony távoltartására, inkább kiegészítésként alkalmazza. A készüléket folyamatosan bekapcsolt állapotban kell tartani. A leírt tünetek valóban bőrirritációra utalnak, amelyet a nyakörv válthatott ki. Próbáljon meg más típusú nyakörvet (pl.: Forester vagy Kiltix), vagy cseppeket (pl.: Advantix, Certifect, Practic, Duowin).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem