Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!Lehet a kutyusoknak Salvus gyógyvizet adni gyomorégésre,savtúltengésre?Egy 3 éves ivartalanított 20kg-os szuka kutyáról lenne szó.Ha igen ,milyen mennyiségben és mennyi ideig?Az ételbe keverve is hatásos,vagy mindenképpen az ajánlott adagolás szerint étkezés előtt 1 órával kapja?4 hónapja magam állítom neki össze a menüjét,azóta csak egyszer fordult elő,hogy savat hányt volna,de ha visszatérne ez a probléma szívesebben alkalmaznék nála egy természetesebb gyógymódot mint a savcsökkentő gyógyszerek.Válaszát előre is köszönöm.

2012.07.20

Állatorvos
Nekem sajnos nincsen saját tapasztalatom ezen gyógyvíz alkalmazása kapcsán, de az összetétele alapján nem hiszem, hogy bármilyen problémát is okozhatna az, ha kipróbálja. Egy esetben nem ajánlanám magas ásványi anyag tartalmú vizek rendszeres itatását, ha a kutya hajlamos lenne a húgykövességre.
Az már egy nagyon jó eredmény, hogy sikerült úgy összeállítania a kutya táplálékát, hogy 4 hónap alatt csak egyszer hányt, különösen annak figyelembevételével, hogy az egészséges kutyák is könnyen hánynak. A víz alkalmazását tekintve azt javaslom, hogy kövesse az emberek számára ajánlottakat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem