EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos(ok)! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom elérni hogy a kutyám ne kaparja a földet? Már próbáltam megnevelni, de az nem sikerült.

2011.02.16

Állatorvos
A kutyáknál az ásás ösztönös cselekvés, amiről sokszor nagyon nehéz, vagy akár nem is lehet leszoktatni őket. Fontos, hogy a kutyát csak akkor szidjuk, ha rajtakaptuk az ásáson. Érdemes lehet figyelni a kutyát amikor otthon vagyunk és többször tettenérni. Különösen hatékony lehet ez, ha a kutya nem veszi észre, hogy figyeljük. A következetesség és a türelem egyes estekben eredményt hozhat. Jelentős különbség van az egyes kutyák ásási hajlandósága között. Hasznos lehet, ha egyes területeket elkerítünk, így hozzáférhetetlenné tesszük a kutya számára.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem