Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

Szeretném kikérni a véleményét az alább leírtakkal kapcsolatban:

Lányom ajándékba kapott egy másfél éves Yorkie kutyust. Azt szeretném megkérdezni, hogy a volt gazdájával célszerű-e, ha folyton találkozik a kutyus (esetleg fel is vigye a volt lakhelyére?), vagy egyenlőre ne találkozzanak, hogy jobban hozzászokjon az új gazdájához? Mennyire viselheti, zavarhatja meg ez a kiskutyát?
Várom válaszát! Köszönettel.

2011.10.05

Állatorvos
Azt javaslom, hogy az első időben ne találkozzon napi rendszerességgel a régi gazdival. Fontos, hogy a kutya gazdát váltson, megtanulja az új szokásokat, otthonának tekintse az új helyet. Ha eltelik néhány hónap és a kutya láthatóan az új gazdihoz kötődik, ha találkoznak a régi gazdával a búcsúzáskor a kutya már egyértelműen Önöket követi, akkor már semmi akadálya annak, hogy a régi gazdi alkalmanként felvigye a régi lakhelyére és annak sem, hogy rendszeresen találkozzanak. Ha elutaznak akkor pedig nyugodtan vigyázhat rá a régi gazdi is, ha vállalja. Az ilyen fiatal állat még elég könnyen vált gazdát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem