EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Cím,
A cicám a gerince mellett közvetlenül tépi a szőrét. Mi okozhatja? Mindenhol csak kupac macskaszőrbe botlunk 🙁 voltunk állatorvosnál, többnél is, de eddig nem jutottak eredményre. A cica I. emeleti lakásban, teraszon van, növények vannak, de máshova nem jár ki.

2014.10.12

Állatorvos

Így, hogy több állatorvos vizsgálta az állatot és nem jöttek rá a probléma okára, én meglehetősen nehéz helyzetben vagyok úgy, hogy nem látom az állatot. A leírtak alapján úgy gondolom, hogy azt kellene eldönteni, hogy bőrgyógyászati problémáról van szó, vagy esetleg fájdalom miatt tépi a cica a szőrét. Úgy gondolom, hogy ebben az esetben én annyit segíthetek, hogy ajánlok egy olyan állatorvost, akinek a bőrgyógyászat a szakterülete, ő Dr. Tarpataki Noémi, talán érdemes lenne felvenni Vele a kapcsolatot. Fontos, hogy meglegyen a cica összes kezelési lapja mert az elvégzett vizsgálatok eredményei és a korábban alkalmazott gyógyszerek ismerete nagyon fontos a továbblépés szempontjából. Nem kapott esetleg a cica a gerincvonalra valamilyen parazitaellenes cseppet?

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem