Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Cím,
kicsit pszichológiai kérdésem lenne Önhöz. A macskám és a párom nagyon rossz kapcsolatban vannak. Azt gondolom, az első találkozásnál történt valami törés. Barátom sose bántotta, de éreztette, hogy nem kedveli. Ezen próbálunk változtatni, először is hogy kellemes érzéseket továbbítson neki, másrészt pedig mellé ül (tisztes távolságban) és beszél hozzá. De semmi nem akar változni, a macskám leginkább elbújik, és elő se jön, míg itt van a párom. Emellett néha tünetek is jelentkeznek. Pl. szőrhullás (ami szintén elmúlik, amint barátom lelép). Néha fél tőle, néha viszont agresszív és morog meg fúj rá. 2-3 hónapja próbálom helyrehozni ezt a kapcsolatot, mindent bedobtam. Játék, kaja, beszéd, de semmi se használ. Ebben kérnék tanácsot, vagy esetleg egy macska pszichológus elérhetőségét. Teljesen tanácstalan vagyok már. Válaszát előre is köszönöm! T. Györgyi

2016.06.23

Állatorvos

Kedves Györgyi!

Létezik egy táp Royal Canin Calm, amiben orvosilag kifejlesztett nyugtatók vannak, de természetesen nem gyógyszer. próbálja ki, és mellé ha jön a barátja bedughat a konnektorba is egy Feliway párologtatót. Ezekkel a kiegészítőkkel kezdjék újra a szoktatást. A National Geographivc adón talán megy is egy ilyen macskás műsor, ami kifejezetten problémás cicák viselkedését tárgyalja.

Sok sikert.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem