Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Cím!
Olvastam, hogy a furminator nevű szőreltávolító kefe nagyon hatékonyan távolítja el a kutya/macska szőrt. Valóban ajánlják ezt a terméket vagy van más is ami ugyan ilyen jó? Illetve mennyibe kerül Önöknél?
Köszönettel,
Szbados Ágnes

2012.09.06

Állatorvos
A Furminator kefe hatékonysága magasabb más keféknél, mert havonta egyszer elegendő használni, minden elhalt szőrt eltávolít így az állat nem hullajtja a szőrét a lakásban. Emellett a kefepenge nem használódik el, így nem kell a kefét folyamatosan cserélni. Így bár egyszer megvásárolni lehet hogy drágább más termékeknél, de mivel sokkal tartósabb, ez megtérül. Ára típusonként és méretenként a következő: 6499 Ft:Furminator Deluxe pink, 9999 Ft: Furminator Deluxe macska lila, 14 499 Ft:Furminator Deluxe kutya nagy, 11 999 Ft: Furminator Deluxe kutya közepes, 9999 Ft: Furminator Deluxe kutya kicsi, 8999 Ft: Furminator kisállatoknak, 8999 Ft: Furminator Deluxe Toy, törpekutyáknak. Októberben új típusú Furminatorok érkeznek áruházainkba külön rövid szőrű és és hosszú szőrű állatoknak.
Vissza a kérdésekhez