Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt cimzett, az lenne a kerdesem, hogy kb. hany fokos hidegben faznak a kutyak? Egyes velemenyek szerint ezt nem lehet megmondani, es ertem, hogy sokmindentol fugg, megis talan letezik egy altalanos szamitas. Nekunk rovid szoru tacskonk van, 1 eves, kint tartott kutyus. Maskepp felteve a kerdest: Hany fokos legyen a hely, ahol alszik? koszonettel, Bea

2015.10.13

Állatorvos

Erre a kérdésre tényleg nem lehet egzakt választ adni… A rövidszőrű tacskók a legfázósabb kutyák közé tartoznak (rövid szőr, rövid láb-közel a hideg talajhoz). Ha a kutya a kistestű tacskók közé tartozik, akkor még fázósabb…Ha a kutya egy helyben fekszi és nem mozog, akkor melegebbre van szüksége. Én azt javaslom, hogy engedjék be a kutyát legalább éjszakára akár csak az előszobába. Napközben is jó, ha be tud húzódni egy szélvédett zárt helyre (garázs, fatároló stb.) és ott helyeznek el neki egy bélelt hőszigetelt nem túl nagyméretű helyet. Pontos hőmérsékletet nem tudok írni, mert ilyen nincs (minimum 10 -15 fok?).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem