Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Címzett!
9 hónapos magyar vizslánknál kb 4 hónapos kora óta coprophagiat tapasztalunk. Amikor otthon vagyunk természetesen figyelünk és felszedjük a produktumot de amikor egyedül van akkor mindent felszed (akár 3-4 napi adag..) és elfogyaszt. Volt már tápváltásunk is (pl. Hill’s, Happy Dog), táp mennyisége is megfelelő, próbáltunk Stool Repel-t (látszólag semmilyen eredménye), plusz vitamin hozzáadást alkalmazunk, de a helyzet változatlan. Tudom hogy valamilyen szinten ez “normális” de sajnos nehezen viselem ezt a tevékenységet. Két gyerekünket sem engedem szívesen ilyenkor a kutya közelébe, természetesen nyalja puszilgatja őket, az egész a kutyával való viszonyunkat sajnos nem jó irányba viszi. Van erre bármilyen hosszútávú orvosi megoldás? Én azt gondolom hogy ha ilyen előfordul néha az lehet normális de az hogy ilyen hosszú távon és következetesen teszi az már nem. Köszönöm szépen a tanácsokat!

2018.02.16

Állatorvos

Sajnos ez nem igazán orvosi kérdés, nincsen rá orvosi megoldás. Próbálják rossz élményhez juttatni a kutyát ezzel kapcsolatban. Tegyenek borsot a bélsarakra. Amikor a kutya meg és meg akarja enni, akkor tiltsák, ha megeszi…hát az elég kellemetlen. Ha azt tapasztalja sorozatosan, hogy nagyon kellemetlen megenni az ürüléket, akkor annak lehet hatása a későbbiekre. Van akinél bevált az ananász etetése.

Vissza a kérdésekhez