EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doki! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy elutazunk és szeretnénk magunkkal vinni 3,5kg-os máltai selyemszőrű kutyánkat. Az utazás 2:30 vonat és 5:00 repülő út lenne.(A repülőn a kutyus nem az utastérben lesz. Ezen még próbálunk változtatni.) Már két doktorral is beszéltem az egyikőjük a Zylkéne gyógyszert a másik a Sedalin gélt vagy kapszulát javasolta. Sajnos nem tudom,hogy melyik a jobb megoldás és ebben szeretnék segítséget kérni. Ha Ön tudna más megoldást, azt is szívesen elfogadom.

2013.07.15

Állatorvos
Valóban az lenne a legjobb, ha a kutya Önökkel utazhatna. Ilyen kicsi kutyánál sok repülőtársaság megengedi ezt. Mindkét ajánlott készítmény nyugtató hatású, azt nem lehet így megmondani, hogy az Önök kutyájánál melyik válik be jobban. Az idegrendszerre ható szerek másként működhetnek egyes állatoknál. Hosszú út előtt érdemes kipróbálni a készítményeket a biztonság kedvéért.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem