Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dokotrnő!
1 hónapja fogadtam örökbe egy 7 éves Yorki kutyust. Állítólag a gyerekkori oltásait megkapta, viszont már évek óta nem volt oltva és oltási könyvet nem is tudott az előző tulaj adni. 4 hete beadattuk neki a veszettség ellenit és 1 hete a kombinált oltást is (bolhaírtást, féregtelenítést is kapott, ivartalanítattuk és a fogkövét is leszedettük). Az egyik állítorvos azt mondta, hogy mind a kettő oltást meg kell ismételni 1 hónap múlva, a másik orvos azt mondja hogy nem szükséges. Tanácstalanok vagyunk, hogy kinek higyjünk, ezért szeretném az Ön véleményét és megkérdezni. Köszönöm a válaszát előre is

2015.03.04

Állatorvos

Ha a kölyökkori oltásait megkapta a kutya, és a későbbiekben is kapott oltásokat, akkor az én véleményem is az, hogy nem kell megismételni az injekciókat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem