Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő / Úr!
Mennyi egy 9 hónapos, közel négy kg súlyú, ivartalanított bichon havanese szuka kutya napi ajánlott táplálék mennyisége?
Tegnapelőtt, 23-án volt a műtét. Jelenleg a Select Gold Junior lazacos tápot kapja. Eddig 2x 40grammot, de nem mindig fogyasztotta el a teljes mennyiséget. Esetleg javasolt e tápot váltani a műtétet követően? Ha igen, hogy történjen a váltás? Fokozatosan? A mi orvosunk a Royal Canint és a Happy Goldot javasolta, de nekünk a Select Gold nagyon bevált. Ha lehet, megmaradnánk mellette.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát!

2014.07.25

Állatorvos

Azt hiszem Ön már korábban is feltette a kérdések egy részét, így most azokra válaszolok, ami ott kimaradt. Egy éves koráig egyen junior tápot. Ezután váltsanak felnőtt tápra, fokozatosan 4-5 napos átmenettel, úgy hogy először csak kis mennyiséget kevernek az új tápból a régihez, majd fokozatosan növelik annak arányát. Szerintem nyugodtan maradhatnak a Select Gold mellett, majd meglátják, hogy jól tartja-e a súlyát a kutya, de ezt nem lehet előre megjósolni. Figyeljék az állatot és az alapján döntsenek.

Vissza a kérdésekhez